Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2021
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
07.03.2021
Bavlna
Bavlna je v současné době jednou z nejrozšířenějších textilních surovin. Její produkce přesahuje 25 miliónů tun ročně a plocha, na které se pěstuje ... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Zelený čaj 100g Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní str... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Zobrazit všechny články
 

 

 

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Toptextil s r.o., se sídlem Čermákova 567/18, 625 00 Brno, IČ 07416741, zapsaná u u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 107996 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Jak správně pečovat o povlečení
23.04.2021 Blog
Jak správně pečovat o povlečení
Kvalitní ložní prádlo není úplně levná záležitost. Pokud se však o povlečení budete správně starat, odmění se vám. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
 

 

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY
 

Platba předem zdarma. Č.účtu: 2901336061/2010

 

 

 

Kde nás najdete
 

 

Kontakty
www.chanar.cz
Markéta
Po-Pá 8:00-16:00
Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz