Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2020
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní stravy a jeho hist... číst celé
07.03.2020
Není bavlna jako bavlna?
Bavlna je v současné době jednou z nejrozšířenějších textilních surovin. Její produkce přesahuje 25 miliónů tun ročně a plocha, na které se pěstuje ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Zobrazit všechny články
 

 

 

PROŠÍVANÝ POLŠTÁŘ Premium 70 X 90 CM

Polštář s výplní z dutého vlákna poskytuje mimořádné pohodlí všem milovníkům kvalitního a zdravého spánku. 

Prošití zajišťuje proti posunutí a slehnutí výplně. Povrch polštáře je velmi jemný a prodyšný díky úpravě Mikrofáze.

Vhodný pro alergiky a astmatiky.

Rozměr polštáře:  70 x 90 cm

Hmotnost polštáře:  1300 g

Materiál výplně:  100% polyester

Povrchový materiál:  100% mikrovlákno

Pro zachování kvality vašeho polštáře doporučujeme prát  při maximální teplotě 60°C

 

  

Prostěradla

Dáváte přednost klasickému bavlněnému prostěradlu, elastickému hladkému žerzejovému úpletu, nebo klasice froté? V zimě jistě oceníte příjemnou hřejivost mikroplyšových prostěradel

Vyberte si ze široké nabídky barev, které jinde nenajdete, z materiálů, který Vám bude vyhovovat.

Hledáte kvalitu nebo dostupnou cenu u nás najdete obojí

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Toptextil s.r.o, se sídlem Čermákova 567/18, Starý, 625 00 Brno, IČ 07416741, zapsaná u  u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 107996(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Jak správně pečovat o povlečení
23.04.2021 Blog
Jak správně pečovat o povlečení
Kvalitní ložní prádlo není úplně levná záležitost. Pokud se však o povlečení budete správně starat, odmění se vám. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
 

 

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY
 

Platba předem zdarma. Č.účtu: 2901336061/2010

 

 

 

Kde nás najdete
 

 

Kontakty
www.chanar.cz
Markéta
Po-Pá 8:00-16:00
Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz