Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2021
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
07.03.2021
Bavlna
Bavlna je v současné době jednou z nejrozšířenějších textilních surovin. Její produkce přesahuje 25 miliónů tun ročně a plocha, na které se pěstuje ... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Zelený čaj 100g Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní str... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Zobrazit všechny články
 

 

 

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
03.06.2021 Blog
Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení
Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé číst celé
Už máte svoji deku na piknik?
21.05.2021 Blog
Už máte svoji deku na piknik?
Bez košíku s dvěma horními dvířky se obejdete. Bez pořádné piknikové deky ne. Posezení s jídlem a přáteli stojí za to! číst celé
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
16.05.2021 Blog
Jak vybrat přikrývku? Podle počasí i zdraví
Vybíráte si novou přikrývku? Řekněte si prvně, co si od ní slibujete, jaká vám vyhovuje a co by měla splňovat. Myslete hlavně sami na sebe. číst celé
Jak správně pečovat o povlečení
23.04.2021 Blog
Jak správně pečovat o povlečení
Kvalitní ložní prádlo není úplně levná záležitost. Pokud se však o povlečení budete správně starat, odmění se vám. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
 

 

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY
 

Platba předem zdarma. Č.účtu: 2901336061/2010

 

 

 

Kde nás najdete
 

 

Kontakty
www.chanar.cz
Markéta
Po-Pá 8:00-16:00
Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz